In de Buurt

Logeer in Blankenberge, een parel aan de kust.

Blankenberge: strand, zee en pier

Het Strand, de Zee

Ons hotel is gelegen op amper 150 meter wandelafstand van de dijk en het strand. Logeer bij ons en geniet van alles wat een strandvakantie aangenaam maakt.

Genieten in de Buurt

Het hotel ligt pal in het centrum van de stad, toch zeer rustig op één van de mooiste pleintjes van Blankenberge. Bij ons bezoek je de leuke dingen gewoon te voet: het Belle Epoque centrum, het Serpentarium, de Lustige Velodroom (dolle pret op knotsgekke fietsen), de Paravang, het Casino, de Pier. Vlakbij kan je fietsen of gocarts huren en prachtige tochten maken naar de Uitkerkse Polder of het natuurgebied de Fonteintjes.
Voor een bezoek aan bv. het mondaine Knokke, neem je vlakbij de tram. Het historische Brugge bereik je in ca. 12 minuutjes met de trein of de bus (30 min).

De Belgische Kust

Een bezoek aan Blankenberge betekent ook een bezoek aan onze mooie Belgische Kust. Ga eens op verkenning in de werelderfgoedstad Brugge, ga met de kids overkop in Plopsaland De Panne, neem een kijkje op het jaarlijkse stripfestival, breng een bezoekje aan het Zwin in Knokke en echt zoveel meer.

Pin It on Pinterest

Share This